e
Banner

Etiketler: levent aydinç



JGS Türkiye-İngiltere hattında rekabeti denize taşıdı



2006’da Punta Denizcilik’e ortak olarak Türkiye pazarına adım atan John Good Shipping (JGS), İngiltere’ye açtığı direkt hat ile iki ülke arasında komple ve parsiyel konteyner taşımaları yapıyor. John Good Shipping Genel Müdürü Levent Aydinç, “İstanbul ve İzmir’den haftalık çıkan direkt parsiyel servisimizde, istenirse yüklerin İngiltere’de gümrük işlemlerini tamamlayıp, palet bazında farklı bölgelere dağıtımını sağlıyoruz. Ya da gümrükten yükleri, vergileri ödeyerek çıkartıp alıcı hiçbir işlemle uğraşmadan, istenilen saatte teslimat yapıyoruz” diyor.




Good Logistics, ABD ihracat taşımalarını yüzde 50 artırdı


Yayın: 28-09-2022
Kategori: Lojistik

190 yıllık geçmişi ile dünyanın en köklü lojistik şirketleri arasında yer alan Good Logistics, bu yılın ilk yarısında Türkiye’den ABD’ye ihracat taşımalarını yüzde 50 artırdı. Şirketin Türkiye Genel Müdürü Levent Aydinç, NVOCC lisansları ve ABD Ulusal Denizcilik Komisyonu’na üye şirketleri sayesinde ihracatçıları ülkenin her noktasına rahatça ulaştırabildiklerini belirtti. 




Good Logistics hava kargoda Güney Amerika ve Uzak Doğu’ya odaklandı


Yayın: 25-09-2023
Kategori: Lojistik

Türkiye’de bu yılın ocak-ağustos aylarında uluslararası hava kargo taşımacılığının yüzde 96,2’si İstanbul Havalimanı’ndan gerçekleşti. Köklü uluslararası tecrübesiyle hava yolu çözümleri de sunan Good Logistics’in Türkiye Genel Müdürü Levent Aydinç, hava kargo taşımacılığında bu yıl Güney Amerika ve Uzak Doğu ülkelerine özel önem verdiklerini belirtti.




İki lojistik devi güçlerini Denholm Good Logistics çatısı altında birleştirdi



Dünyanın en köklü iki lojistik şirketi güçlerini birleştirdi. 1833’te İngiltere’de kurulan Good Logistics ile 1866’da İskoçya’da kurulan Denholm Logistics, 1 Ocak 2024 itibarıyla Denholm Good Logistics çatısı altında faaliyet göstermeye başladı. Şirketin Türkiye Genel Müdürü Levent Aydinç, birleşmenin gücüyle 2024 yılı ciro artışını yüzde 25 düzeyinde hedeflediklerini açıkladı.